
Producent
Cena
-
od
do

Siatki wędliniarskie to niezbędny element w procesie przygotowywania domowych wędlin, szynki czy kiełbas. Wykonane z wytrzymałych, elastycznych materiałów, siatki pozwalają na równomierne utrzymanie kształtu mięsa podczas wędzenia, pieczenia czy gotowania. Ich struktura zapewnia odpowiednią cyrkulację powietrza i dymu, co wpływa na doskonały smak i aromat gotowych produktów.
Jelita wieprzowe suszone kaliber 65 mm 30 cm 4 szt Browin 310620

Suszone jelita to innowacyjny produkt, w 100% naturalny. Osłonki wykonane są z kilku warstw najlepszej jakości jelit wieprzowych. Wypróbuj koniecznie nasze nowości. Jelita suszone to idealny wybór! Z ich użyciem przygotujesz domowe kiełbasy, wędliny - takie jak kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska i inne.
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Osłonka białkowa wędliniarska fi65 4m Biowin 310302

Domowe wędliny to lepsze w smaku, zdrowsze i tańsze produkty od ich odpowiedników sklepowych. Jeśli zdecydowałeś się przygotować domową kiełbasę żywiecką, krakowską czy szynkową ta osłonka białkowa będzie idealnym wyborem.
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia, peklowania 5m/12,5cm 220st.C Browin 310104

Domowe przygotowywanie wędlin i serów staje się łatwiejsze dzięki białej siatce wędliniarskiej marki Browin. Ta wszechstronna siatka jest niezastąpiona w kuchni i sprawdzi się podczas wędzenia, parzenia, pieczenia, suszenia oraz dojrzewania mięs, takich jak szynka czy karczek, a także serów. Siatka Browin cechuje się dużą wytrzymałością, wysoką jakością i łatwością użytkowania. Bez problemu zdejmiesz ją z gotowego wyrobu, nadając produktom estetyczny i apetyczny wygląd. To niezawodne akcesorium dla każdego miłośnika domowych wyrobów!
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Jelita Baranie naturalne kaliber 18/20 mm 15m Biowin 310602

Naturalne jelita baranie do wyrobu różnego cienkich kiełbasek typu kabanosy czy frankfuterki. Jelita zostały zapakowane hermetycznie w obecności soli jako środka konserwującego.
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Jelita Wieprzowe naturalne kaliber 28/30mm 15m Biowin 310601

Jelita naturalne wieprzowe w kalibracji 28/30mm konserwowane solą. Nasze jelita idealnie nadają się dla kiełbasy polskiej. To właśnie z nich przyrządzane są kiełbasy: "Śląska", surowa polska, "Rzeszowska" czy też kiełbaska 'Grilli' z Finlandii, 'Bratwurst' z Niemiec, 'Boudin blanc' i 'Saucisse Montbeliard' z Francji, 'Boerewors' z Północnej Afryki, kiełbasa BBQ, włoska czy Kishka.
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Osłonka polamidowa wędliniarska kaliber 73mm 8m Biowin 310501

Osłonka poliamidowa służy do przygotowywania domowych wyrobów garmażeryjnych i wędliniarskich. Pozwala na samodzielne wykonanie parzonych wędlin takich jak salceson, pasztetowa, szynka, metka, mielonka, mortadela, kaszanka.
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Siatka serowarska do wędzenia serów 3m/12cm Biowin 411402

Niezastąpiona w kuchni, posłuży Ci podczas produkcji domowych serów, a także wędzenia, parzenia, pieczenia, suszenia i dojrzewania różnych rodzajów mięs.
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia, peklowania 4m/22cm Biowin 310103

Siatka wędliniarska służy do przygotowywania domowych wyrobów wędliniarskich. Dzięki naszej siatce wędzenie, parzenie, lub gotowanie mięs, stanie się o wiele prostsze! Siatka nadaje się do mięs o przekroju do 22cm i wadze do 2,5 kg. Jej wytrzymałość termiczna to +220st. Bardzo łatwo zdejmowalna po obróbce domowego wyrobu. Długość 4mb
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia, peklowania 5m/12,5cm Biowin 310105

Siatka wędliniarska marki Browin. Niezastąpiona przy wyrobie wędlin dojrzewających i produkcji serów.
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia, peklowania 5m/15cm Biowin 310102

Siatka wędliniarska służy do przygotowywania domowych wyrobów wędliniarskich. Dzięki naszej siatce wędzenie, parzenie, lub gotowanie mięs, stanie się o wiele prostsze! Siatka nadaje się do mięs o przekroju do 16cm i wadze do 1,5 kg. Jej wytrzymałość termiczna to +220st. Bardzo łatwo zdejmowalna po obróbce domowego wyrobu. Długość 5mb
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Siatki wędliniarskie to niezbędny element w procesie przygotowywania domowych wędlin, szynki czy kiełbas. Wykonane z wytrzymałych, elastycznych materiałów, siatki pozwalają na równomierne utrzymanie kształtu mięsa podczas wędzenia, pieczenia czy gotowania. Ich struktura zapewnia odpowiednią cyrkulację powietrza i dymu, co wpływa na doskonały smak i aromat gotowych produktów.
Dostępne w różnych rozmiarach i gęstościach, siatki wędliniarskie można dopasować do rozmaitych potrzeb – od małych kawałków mięsa po większe porcje. Są odporne na wysokie temperatury, co czyni je idealnymi zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego. Dzięki łatwej aplikacji i trwałości są niezastąpione w przygotowywaniu tradycyjnych wyrobów mięsnych. To świetny wybór dla każdego, kto ceni naturalne i estetyczne efekty w domowym wędliniarstwie.